Naar het hart van Transkarpatië

Print Print

Naar het hart van TranskarpatiëLaat je verrassen door de natuur, tradities en geschiedenis van dit onbekende (en veilige!) stukje Oekraïne.

Anders dan je van ons gewend bent, hebben we een groepsreis met vaste vertrekdata aan ons programma toegevoegd: Ontdek Transkarpatië, een 15-daagse rondreis door het zuidwesten van het land. Je gaat op pad in een kleine groep met lokale gidsen en chauffeurs. Je bezoekt oude steden, overnacht in kleine dorpjes en wandelt door prachtige natuurgebieden. Allemaal in een van de meest onbekende en onontdekte regio’s van Europa.

Je komt ook uitgebreid in aanraking met het Sovjet-verleden van het land, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan een kolchoz (met een voormalige tractorfabriek en een lunapark) of aan een gevangenis uit de communistische tijd.

Op onze Facebook-pagina vind je een selectie van foto’s die zijn gemaakt tijdens een eerdere rondreis.

Wil je meer informatie over deze groepsreis of eventueel en offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.