Ontmoet Sputnik!

Print Print

Ontmoet Sputnik!Met trots introduceren we Sputnik, onze nieuwe partner in Rusland, met als specialiteit excursies die nét even anders dan anders zijn. Tijdens ons laatste bezoek aan Sint-Petersburg, de thuisbasis van de organisatie, ontmoetten we Aleksandra, mede-oprichter, en Nadya, city-manager voor Sint-Petersburg. In Café Fartuk (een Blini-tip!) spraken we over de mogelijkheden om hun aanbod te koppelen aan ons programma, en die waren al snel gevonden. Ook Blini richt zich immers, buiten het standaard aanbod, op zaken die buiten de gebaande paden vallen.

Tijdens ons gesprek werden verrast door hun enthousiasme, door de deskundigheid en door de voortvarendheid waarmee de organisatie op poten werd gezet en nu wordt uitgebreid. Behalve in Sint-Petersburg is er ook een groot aanbod in Moskou, en richt Sputnik zich sinds kort op de Oekraïense markt (Kiev, Liv en Kharkov). Als je ronddwaalt op het Sint-Peterburg-deel van hun website vind je de gebruikelijke stadstours, maar ook excursies die je zelf nooit bedacht zou hebben en die je een inkijkje geven in het Russisch leven van alledag (bijv. Fashion Hunting, Vintage Music, Rooftop-tours, Pub Crawl, Wodka tasting, Back to the USSR-tours, etc. etc.). En dan hebben we het nog niet eens over Moskou en de steden in Oekraïne gehad…

Als je geïnteresseerd bent, kun je rechtstreeks bij Sputnik een excursie boeken. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om dit door ons te laten regelen, bijv. als onderdeel van de stedenreizen die we aanbieden.

Om in de stemming te komen noemen we alvast een aantal bijzondere tours:
Fashion & Shopping
Rooftop-tours
Highlights Sint-Petersburg
Back to the USSR

Zie voor meer informatie de website van Sputnik.

Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het
offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.