Self-drive Georgië

Print Print

Self-drive GeorgiëGeorgië: we komen er regelmatig en zijn blij dat steeds meer toeristen dit boeiende en gastvrije land weten te vinden. Hoewel we in de loop van de tijd een aardig reisprogramma hebben opgebouwd, zat een self-drive er nog niet bij. Zeker toen we het land net bezochten, waren wegen en wegbewijzering van dien aard dat we het rondrijden van onze reizigers liever aan een ervaren chauffeur overlieten. Maar intussen is er veel verbeterd en hebben we, in overleg met onze agent, een route samengesteld die goed op eigen gelegenheid te rijden is.

Deels hebben we dat zelf al gedaan: 1½ jaar geleden reisden we per 2e-hands auto vanuit Utrecht naar Georgië om deze op de automarkt van Tbilisi te verkopen!

Deze 10-daagse self-drive zal met name de meer avontuurlijke reiziger aanspreken. De bewegwijzering is vaak alleen in het Georgisch en Russisch en je zult niet overal een glad geasfalteerd wegdek vinden. Maar kijk je daar doorheen, dan zie je juist de charme. Het met handen-en-voeten vragen van de weg aan een toevallige passant, wordt een avontuur op zich.

Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het
offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

Kijk voor andere self-drive reizen op onze Fly & Drive-pagina.

Kies je toch liever voor het gemak van een auto met chauffeur, dan kan dat natuurlijk ook!Georgië met chauffeur