Gouden Ring (8 dagen)

Print Print

Gouden Ring
8-daagse reis Moskou & de Gouden Ring

Je bezoekt Moskou en maakt vanuit deze wereldstad een rondreis langs de mooiste steden van de beroemde Gouden Ring: Vladimir, Suzdal en Yaroslavl.

Reistype: individuele reis
Reisduur: 8 dagen
Beste reistijd: hele jaar

Prijs vanaf: € 775,- (uitgebreide prijsinformatie).
Praktische reisinformatie en achtergronden: Rusland.
Meer informatie of een reis op maat? Wij maken graag een offerte!
Bel (030-3040031) of mail (info@blinireizen.nl) ons, of klik op de offerte-knop hieronder.
Offerte aanvraag


uitgebreide reisbeschrijving

Dag 1-2 Moskou
De reis begint met een vlucht naar Moskou, het centrum van Rusland van de 15e tot en met de 17e eeuw en vanaf 1918 tot en met de dag van vandaag. De tweede dag kun je helemaal besteden aan de fascinerende hoofdstad van Rusland.

Dag 3 Vladimir
’s Ochtends neem je de trein naar het oosten. Na een kleine twee uur stap je uit in Vladimir, ooit de hoofdstad van Rusland en nu een van de mooiste steden van de Gouden Ring. Een gids neemt je te voet mee langs de belangrijkste monumenten van de stad.

Dag 4 Suzdal
Je reist per auto neer Suzdal, ooit een belangrijke stad maar nu niet meer dan een groot dorp. Talloze kloosters en kerken, de een nog mooier dan de ander, herinneren aan het grote verleden van Suzdal. Je maakt weer met een gids een excursie door de stad.

Dag 5 Yaroslavl
Een volgende rit brengt je naar Yaroslavl, een oude handelspost aan de samenvloeiing van de Wolga en Kotorosl. Het historische centrum staat vol kerken, een imposant Kremlin en andere prachtige gebouwen en staat dan ook op de Unesco-lijst. In de middag maak je weer met een gids een rondwandeling.

Dag 6–7 Moskou
Na een vrije ochtend in Yaroslavl pak je in de middag de trein terug naar Moskou. Daar heb je nog een volle dag voordat je op dag 8 weer in het vliegtuig naar huis stapt.

Dag 8 thuisreis
Op dag 8 vertrekt je vlucht.

Top