Info Groepsreizen

Print Print


Blini organiseert individuele reizen op maat en, op aanvraag, groepsreizen op maat. Als uitzondering op de regel bieden we ook enkele groepsreizen met vaste vertrekdata aan. Dit gaat om reizen met een speciaal thema (bijvoorbeeld een foto-reis langs de Pamir Highway) of actieve reizen door bijzondere gebieden (zoals wandelen in de Karpaten of fietsen door Kirgizië). In deze gevallen sluit je aan bij een internationaal reisgezelschap, alhoewel je reisgenoten soms met name Nederlanders en Belgen zullen zijn. Voor meer informatie kun je altijd even bellen of mailen.

Naast de op deze pagina genoemde groepsreizen met vaste vertrekdata, verzorgt Blini ook groepsreizen op maat. Voor vriendengroepen, bedrijven of bijvoorbeeld jaarclubs kunnen wij altijd een offerte voor een reis-op-maat maken. Bestemming, duur van de reis, inhoud, Nederlandstalige reisbegeleiding of niet: we stellen in overleg en op basis van jullie wensen de reis samen.

Wil je meer informatie ontvangen, een idee krijgen van de mogelijkheden of inspiratie opdoen voor een reis met jouw eigen groep? Zie hieronder alvast wat voorbeelden van groepsreizen die we kunnen samenstellen:

Armenië & Georgië
Aan de rand van Europa liggen deze twee kleine, boeiende Kaukasus-landen. Cultuur, natuur, geschiedenis, een gastvrije bevolking, kleine afstanden en een goede keuken: Georgië en Armenië staan garant voor een afwisselende en ontspannen reis. Als de groep in is voor wat beweging, kun je wandelen, mountainbiken of raften. Indicatie van de reisduur: 8 dagen.

Georgië Wijnland
Georgië is de bakermat van de wijnbouw. In een septemberreis staat de provincie Kakheti centraal, bij uitstek het wijngebied van Georgië. Je bezoekt de wijnkelders van gerenommeerde wijnhuizen, maar ook van gewone boerenfamilies en leert zo de Georgische wijnen kennen en waarderen. Ook de uitstekende en originele Georgische keuken krijgt tijdens deze reis veel aandacht.
Maar natuurlijk draait het bij deze reis niet alleen om eten en drinken. Je bezoekt het eeuwenoude klooster David Gareja en de oude hoofdstad Gremi en hebt voldoende tijd voor het mooie en bruisende Tbilisi.

Sri Lanka
Het tropische eiland Sri Lanka is een ideale bestemming voor een wat langere groepsreis. Op een eiland niet veel groter dan Nederland vind je een totaal andere wereld met een fascinerende cultuur, prachtige natuur, een boeiende geschiedenis en heerlijke stranden. Indicatie van de reisduur: 10 dagen tot 2 weken.

India
India is een andere wereld, divers en fascinerend. Reis bijvoorbeeld langs de Gouden Driehoek en maak kennis met het klassieke India van paleizen en kastelen, geuren en kleuren. Of bezoek Kerala, waar je cultuur en natuur kan combineren met prachtige, tropische stranden. Indicatie van de reisduur: vanaf 7 dagen.

Moskou & Sint Petersburg
Moskou en Sint-Petersburg behoren tot Europa ’s mooiste en meest interessante steden en liggen op maar 3 uur vliegen van Nederland. Het Kremlin & het Rode Plein, de Hermitage & de Peterhof: liefhebbers van kunt en cultuur kunnen hier hun hart ophalen.
Voor een combinatie van beide steden moet je rekenen op circa 7 dagen. Een snelle en comfortabele trein brengt je van Moskou naar Sint Petersburg. Een stedentrip naar een van beide steden is natuurlijk ook mogelijk.

Pamir Highway
Zoek het avontuur in de bergen van Tadzjikistan. Deze reis voert over het dak van de wereld, van Dushanbe naar Kirgizië. In het programma zijn verschillende dagwandelingen opgenomen, die door de ongekende natuurpracht van de Pamirs voeren. Onderweg slaap je in homestays in kleine dorpen of in yurts bij rondtrekkende nomaden.
Deze bestemming is door de hoogte en de beperkte voorzieningen zwaar, maar zondermeer ook de meest avontuurlijke en indrukwekkende reis uit het Blini-aanbod.
Top