Moskou Stedentrip

Print Print

Moskou Stedentrip

Veelzijdig Moskou
Moskou is het bruisende hart van Rusland. Een veelzijdige en fascinerende stad die elke bezoeker dagen bezig kan houden. Bovendien kan een verblijf in Moskou uitgebreid worden met bezoeken aan bijvoorbeeld de steden van de Gouden Ring.

Hotel Cosmos (4****; hotelklasse I)
Hotel Cosmos is een typisch Sovjet-hotel: een enorm gebouw, met alle voorzieningen en mogelijkheden die daar bij horen. Kamers zijn comfortabel. Hotel Cosmos ligt buiten het centrum, maar met de metro sta je snel op het Rode Plein.

Hilton Leningradskaya (5*****; hotelklasse II)
Het Hilton Leningradskaya is gevestigd in een van de Seven Sisters, die wolkenkrabbers die Stalin liet bouwen en nog steeds de skyline van Moskou gezicht geven. Het is een prachtig gebouw. Kamers en service zijn goed. Hilton Leningradskaya ligt buiten de ring, maar ligt direct bij een station bij de uitstekende metro van Moskou. Het Hilton is eigenlijk wat te luxe voor klasse II, maar we hebben het toch geselecteerd omdat het zo’n karakteristiek gebouw is.

Marriott Aurora (5*****; hotelklasse III)
Uitstekend hotel van de bekende hotelketen. De service en de kamers zijn prima, maar de locatie is de belangrijkste reden voor het Marriott Aurora te kiezen. Het hotel ligt aan Petrovka Ulitsa, op 600 meter van het Rode Plein.

Reistype: individuele reis
Beste reistijd: hele jaar

Prijs vanaf: € 55,- per nacht (uitgebreide prijsinformatie).
Praktische reisinformatie en achtergronden: Rusland.

Top