Riga Stedentrip

Print Print

Uitgebreide reisinfo Riga Stedentrip

Divers Riga

Wandel door de gezellige, oude binnenstad, ontdek de juweeltjes van de Art Nouveau in de wijken van begin 20e eeuw, kijk uit over Riga vanaf de toren van de Stalinistische Academie der Wetenschappen of ontspan aan het uitgestrekte strand van Jurmala, maar een half uurtje per trein buiten Riga.

Een bezoek aan Riga kan eenvoudig worden uitgebreid met bijvoorbeeld een paar dagen aan het strand of op het platteland. Of door verder te reizen naar steden als Tallinn of Vilnius.

In Riga heeft Blini Reizen de onderstaande hotels geselecteerd. Maar natuurlijk kunnen we ook andere hotels aanbieden. Vraag eventueel naar de mogelijkheden.

Konventa Seta Hotel (3***)
Het Konventa Seta Hotel ligt midden in de oude stad en is gevestigd in een 15e eeuws klooster. Een goed en betaalbaar hotel op een uitstekende locatie.

Tallink Hotel (4****)
Een groot, modern hotel aan de rand van het centrum, dichtbij het bus- en treinstation. Comfortabele kamers, goede service.

Bergs Hotel (5*****)
Bergs Hotel is een van de beste hotels van de stad. Comfortabele kamers, mooi ingericht en een uitstekende service. Bergs Hotel ligt aan de rand van de oude stad, grenzend aan een stadspark en in een buurt vol winkels en restaurants.

Reistype: individuele reis
Beste reistijd: hele jaar

Prijs vanaf: € 65,- per nacht (uitgebreide prijsinformatie).
Praktische reisinformatie en achtergronden: Letland.

Top