Tallinn Stedentrip

Print Print

Tallinn Stedentrip

Pittoresk Tallinn

Het mooie en gezellige Tallinn is een perfecte bestemming voor een uitstapje van een paar dagen. Slenter door de middeleeuwse binnenstad, ontspan in het heerlijke stadspark Kadriorg of aan de stranden net buiten de stad of maak een wandeling door het prachtige natuurpark Lahemaa.

Natuurlijk is deze stedentrip uit te breiden. Bezoek bijvoorbeeld een van de hoofdsteden van de buurlanden: Helsinki of Riga. Of kies voor de natuur van de eilanden of voor de ontspannen provinciestad Tartu. Vraag Blini Reizen naar de mogelijkheden.

In Tallinn heeft Blini Reizen voor haar reizigers de onderstaande hotels geselecteerd. Maar natuurlijk kunnen we ook andere hotels aanbieden. Vraag eventueel naar de mogelijkheden.

Santa Barbara (3***)
Hotel Santa Barbara is gevestigd in een historisch pand in een rustige straat en ligt op slechts enkele minuten lopen van het oude centrum van Tallinn. Het heeft een goed restaurant.

Park Inn Central Tallinn (3***)
Het Park Inn by Radisson Central Tallinn is centraal gelegen, op loopafstand van de oude binnenstad, de haven en het station. Alle kamers zijn modern en licht, en ingericht in levendige kleuren. Het à-la-cartemenu van het restaurant biedt een selectie internationale gerechten en lokale delicatessen.

Sint-Petersbourg Hotel (4****)
Sint-Petersbourg Hotel ligt midden in het oude centrum en is gevestigd in een oud en karaktervol gebouw. De kamers zijn erg comfortabel en sfeervol.

Schlossle Hotel (5*****)
Een van de beste en zeker het mooiste en meest sfeervolle hotel van Tallinn is Schlossle Hotel. Het 17e eeuwse gebouw ligt centraal in het middeleeuwse centrum.

Reistype: individuele reis
Beste reistijd: hele jaar

Prijs vanaf: € 69,- per nacht (uitgebreide prijsinformatie).
Praktische reisinformatie en achtergronden: Estland.

Top