Vilnius Stedentrip

Print Print

Vilnius Stedentrip

Uitbundig Vilnius

Vilnius is een perfecte bestemming voor een lang weekend weg. Met Europa’s grootste barokke binnenstad, tientallen kerken en overal cafés en restaurantjes. Wil je nog een dagje de stad uit? Niet ver buiten Vilnius liggen het sprookjesachtige kasteel van Trakai, de studentenstad Kaunas en uitgestrekte bossen.

Een bezoek aan Vilnius kan eenvoudig worden uitgebreid met bijvoorbeeld een paar dagen aan het strand in de uitgestrekte bossen van Litouwen. Of door verder te reizen naar bijvoorbeeld Riga of Wit-Rusland.

In Vilnius heeft Blini Reizen de onderstaande hotels geselecteerd. Maar natuurlijk kunnen we ook andere hotels aanbieden. Vraag eventueel naar de mogelijkheden.

Grata (3***)
Het 3-sterrenhotel Grata ligt in het centrum van Vilnius, op 15 minuten lopen van de historische binnenstad. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, een sauna en kamers met gratis internet.

Centrum Hotel Artis (4****)
Centrum Hotel Artis biedt grote en comfortabele kamers, goede service en een locatie in de oude stad.

Kempinski (5*****)
Het Kempinski Hotel is gevestigd in een prachtig, gerenoveerd gebouw van 100 jaar oud. Het bevindt zich in de historische binnenstad, en is gelegen op het Domplein, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Reistype: individuele reis
Beste reistijd: hele jaar

Prijs vanaf: € 65,- per nacht (uitgebreide prijsinformatie).
Praktische reisinformatie en achtergronden: Litouwen.

Top